JEG BLIR EN DRAGE!

God kveld!

Jeg merker en stor endring på meg selv. Før kunne jeg fint klare meg mange timer uten påfyll av mat. Men nå skjer der noe med meg dersom jeg glemmer å spise. Min indre drage kommer ut. Jeg blir så fryktelig tom, og så irritabel. Det kan være ganske krevende å være i nærheten av meg akkurat da. Mitt spisemønster har bedret seg veldig det siste året, og jeg forsøker å spise sunne måltider. Kroppen min har tydeligvis blitt avhengig av regelmessig mat. Det er jo bra, men samtidig veldig uvant for meg i hverdagen. Når jeg i tillegg trener så ofte som jeg gjør, så er forbrenningen mye høyere. Ergo blir meg fortere sulten.

Det er litt vondt for meg når det blir dårlig stemning i heimen på grunn av meg. For bare få dager siden måtte jeg beklage min egen oppførsel overfor ungene. Heldigvis skjønner de hvorfor jeg blir så gretten ,og har poengtert en del ganger at nå er det på tide med mat for mamma. Vi ler av mine reaksjoner i ettertid, og jeg ser jo selv hvor dumt dette er. Jeg håper at det ikke bare er meg som har denne dragen inni meg. Ganske så rart å kunne endre adferd på grunn av mangel på mat. Det har vært litt innkjøringsproblemer etter ferien på matfronten, men føler nå at jeg er på riktig spor.

Vi har alle sammen våre gode og dårlige sider. Min indre drage tilhører mine dårlige sider. Jeg skal gjøre mitt beste for å holde dragen godt gjemt inni meg i tiden som kommer. Regelmessige måltider kommer til å gjøre susen, det vet jeg. Og når jeg trener, så må jeg fylle på med ny næring relativt raskt etterpå. Masse å lære om ernæring fortsatt, kan man si. Men man lærer så lenge man lever!

Ha en strålende kveld!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg