Jeg blir rørt!

God kveld!

Først av alt, tusen takk for gode ord og fine meldinger! Det varmer hjertet mitt at dere viser omtanke og forståelse. Jeg er heldigvis trygg på meg selv, og står stødig gjennom dette også. For jeg har lært meg til å takle en del ting etter hvert som årene har gått, og jeg føler meg omringet av masse kjærlighet. Når man stikker hodet sitt frem, så kommer det slike perioder. Og jeg har kommet meg gjennom verre ting før. Fokuserer på det som gjør meg godt, og som fyller meg med positiv energi. Heldigvis så har livet lært meg hva som er riktig og galt, og hvordan jeg skal forholde meg til slike episoder. Familie og gode venner hjelper meg , og er tilstede for meg. Så jeg kan få ut frustrasjonen hos dem, og ikke i diskusjoner med nett troll. Jeg kan til tider være usikker på en del ting. men selvrespekten er blitt betraktelig forbedret bare det siste året. Og jeg setter ned foten mye tidligere nå. De menneskene som ikke vil meg vel, har jeg ikke plass til i min hverdag.

Dette påvirker ikke min fremtidsplaner, og jeg har fokus på fremdrift. Gleder meg over alt det fine som skal skje i tiden fremover, og som vil gjøre meg enda sterkere. Positive opplevelser vil frigjøre masse energi, og det vil også påvirke min mentale helse på en god måte. Så jeg fyller opp min mestringskonto, og fortsetter jakten på personlig vekst. Det er så viktig å se fremover, uten å føle seg fanget i fortiden. Endelig er jeg virkelig i ferd med å gå videre, og da er det ekstra viktig å stå stødig i sine egne verdier. Så deilig  kjenne på den gode omsorgen som jeg får gjennom vennskap. Mennesker som virkelig vil meg vel, og som hjelper meg til å se lyspunktene i livet mitt. Der er jeg så heldig. Alle gode ord forsøker jeg å slippe inn til hjertet, selv om det krever litt trening å gjøre det. Det er en stødigere Wenche som er ute i livet nå. Og jeg er så glad for at det fungerer bra.

Nå går jeg straks på scenen, og er klar for nytt karaokeshow. Det er noe som jeg alltid gleder meg veldig til ,og som gjør meg så godt. Ønsker dere alle en super fredagskveld!

Klem fra Wenche

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg