Jeg blir så frustrert iblant!

De siste årene så har kroppen min gitt klar beskjed. Den er blitt utsatt for altfor mye belastninger i livet mitt, og jeg har fått kroniske sykdommer. Det er i seg selv ganske vanskelig å takle i en vanlig hverdag. For jeg vil jo aller helst kunne gjøre akkurat like mye som alle andre. Men jeg må lytte til kroppen min, og ikke strekke strikken altfor langt. Nå har jeg heldigvis fått medisiner som fungerer bedre, og jeg er heldigvis mye bedre enn tidligere i høst. Men jeg kan ikke la være å bli frustrert iblant. Det er ikke så kjekt når man egentlig vil så mye mer enn det man faktisk har krefter til. Noen dager er verre enn andre. Heldigvis er det ikke noen farlige sykdommer. Men de er ganske plagsomme.

Humøret mitt kan skifte ganske mye. For jeg har en tendens til å bli deprimert når smertene er for sterke. De periodene er ganske harde å komme seg gjennom. Men så kommer det heldigvis bedre perioder etterpå. Nå fokuserer jeg aller mest på å finne den rette balansen mellom jobb og hvile. Der jobber jeg aktivt sammen med leger, terapeut, NAV og tillitspersonen min. Det er ganske godt å ha en gruppe med mennesker som ønsker å hjelpe meg videre i livet. Jeg kan ikke rømme fra mine fysiske og psykiske helseutfordringer. De er der, og jeg må lære meg å håndtere det på best mulig måte. Noen ganger går jeg rett i kjelleren fordi kreftene mine plutselig tar slutt. Det er det som er vanskeligst for meg.

Jeg har kommet langt i løpet av årene. Nå er jeg endelig der at jeg kan vurdere veien videre i forholdt til jobb. De neste månedene blir spennende for meg, og jeg håper inderlig at brikkene havner på riktig plass i mitt personlige puslespill. Jeg tar ikke noen som helst for gitt. Det har livet lært meg på den harde måten. Men jeg må likevel være villig til å ta noen sjanser. Så lenge jeg selv veldig gjerne vil jobbe, så må vi lete etter løsninger som kan fungere for meg. Jeg håper at 2019 vil gi meg noen flere svar. Så kan man endelig begynne å planlegge fremtiden litt mer. Livet inneholder ikke bare rosenrøde dager. Det kan jeg skrive under på. Men jeg koser meg desto mer når jeg får lov å ha gode dager sammen med min familie! Det betyr aller mest for meg!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg