Jeg blir så glad inni meg!

Glede er en herlig følelse å ha i kroppen! Og det merker jeg ekstra godt siden gleden var borte en lang stund. Når man endelig kan kjenne lysten til å smile og le, så føles det ganske så magisk. Latteren som jeg elsker å bruke, har blitt så viktig for meg. Hver eneste dag så takker jeg for at livet mitt har blitt bedre å leve. Det er fortsatt ganske store fartsdumper midt i veien min. Men jeg har lært meg å komme meg helskinnet over dem en etter en.

Å være glad er noe som alltid har vært en viktig del av meg. For jeg var et smilende barn utad. Jeg gav velvillig bort klemmer, og ønsket å bli sett. Men etter hvert som livet ble vanskelig, så føltes gleden og smilet veldig falskt. Jeg har jobbet meg gjennom alle disse utfordringene, og nå er det ekstremt deilig å kjenne på latter og glede! Å få lov til å ha det moro sammen med venninner, føles helt fantastisk. Og når vi koser oss som familie, så er det ekstra godt.

Jeg kommer aldri til å ta gleden som en selvfølge lenger. Livet har nemlig lært meg veldig mange ting, og jeg setter uendelig pris på gleden i dag! Nå er det kjekt å våge mer. Det er spennende å satse på seg selv. Og jeg føler endelig at jeg stråler på ekte. Det har jeg lyst til å dele med alle Dere som følger meg i hverdagen! For vi skal gå videre i livet sammen gjennom mine kanaler. Livet kommer til å gi oss sitroner iblant, men vi skal alltid finne tilbake til det søte og gode.

Vi blogges!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube , Instagram !

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg