JEG BLIR SÅ NERVØS🌸

Hei❤️

Det er rart hvordan noen oppgaver kan føles skummelt å gjennomføre. Nå har jeg vært synlig på sosiale medier i flere år, og poster i både feed og story daglig. Men en ting pusher meg fortsatt ut av komfortsonen min. Å gå live, gjør meg nervøs fortsatt. Jeg tror det handler om mitt store kontrollbehov. Og det fører til over tenking.

Men så er det faktisk veldig viktig å fortsette å gjøre det likevel. For det som er skummelt blir bare verre dersom du unnlater å gjøre det. Å eksponere seg for det man synes er utfordrende, er uten tvil et viktig punkt i din personlige utvikling. Jeg velger derfor å kjøre livesendinger i Facebook gruppen min, eller på Instagram. Men ikke så ofte som jeg bør. Der har jeg et stort forbedringspotensiale .

Jeg er ikke redd for å dele mine utfordringer med dere. For vi er mennesker, og alle sammen har sine utfordringer i livet. Men ved å vise hverandre hva som er krevende, så kan vi støtte hverandre. Der er ikke noe som skal stoppe meg i min network marketing business. Målene skal nås. Så jeg kjører på, og skal overvinne min frykt.

Ønsker deg en fin uke 🌸

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg