Jeg bryter barrierer hele tiden!

Jeg bryter nye barrierer hele tiden! Det er så kjekt å se hvordan jeg endrer meg til det bedre for tiden. Før kunne jeg gitt opp veldig kjapt dersom jeg skulle gjøre noe som jeg ikke kunne. Men nå som jeg er med i Anne Brith Influencer Program, så må jeg forsøke å fikse en del tekniske utfordringer på egen hånd. Jeg var jo så lykkelig da jeg faktisk klarte å lage meg eget domene og ny blogg. Men så var det å få inn statistikken på riktig plass. Jeg skal ærlig erkjenne at jeg ble ganske stresset da jeg fikk tilsendt linken til en engelsk Youtube video. Bruk den, så fikser du det selv. Det var beskjeden fra vår tekniske ekspert.

Men selv om jeg ble stresset, så ville jeg ikke gi meg. Og jammen meg klarte jeg det etter litt kluss og kjefting på meg selv. Da var jeg helt sjokkert! For hadde dette vært tidligere, så hadde jeg garantert kastet inn håndkleet. Men nå er jeg så inspirert og full av positiv energi. Og da ville jeg jo ikke skuffe meg selv, og bare gi opp. Nå er statistikken på plass, og jeg klarte det selv! Jammen meg skjer der en utvikling inni meg for tiden. For meg så har det vært veldig forløsende at noen faktisk har gitt meg tillit igjen, og ser en plass til meg i arbeidslivet der ute. Det har gjort meg så godt, og jeg kan kjenne på en lettelse og glede. For jeg vil jo så inderlig lykkes!

For meg så er dette stort. Det har gjort meg gladere, og jeg ser lysere på fremtiden. Små ting som jeg mestrer, gir meg ekstra påfyll i sjelen. Det er små seiere som jeg trenger. For her skal der bygges opp et sterkt menneske igjen. Jeg har vært nede for telling ganske lenge. Men nå føler jeg at det går riktig vei!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

Siste innlegg