Jeg deler mine erfaringer med studenter!

Det hender iblant at studenter har praksis på musikkterapien. Da lar jeg dem få snakke med meg, og jeg deler mine erfaringer når det kommer til musikk og psykisk helse. For jeg har tross alt benyttet meg av dette tilbudet ganske lenge, og har hatt stor fremgang. Jeg er ikke redd for å snakke med studenter. De er jo opptatt av å lære mest mulig når de er i praksis. Det er viktig at studenter kan få høre hva musikkterapien gjør for meg som bruker. Nå er jeg en åpen person, så for meg så føles det ganske naturlig å la dem være tilstede.

Jeg velger åpenhet, og det kan hjelpe andre mennesker også. For dersom studentene skal bli til gode fagfolk, så kan de trenge den kunnskapen som vi brukere kan formidle. For meg så betyr musikkterapien veldig mye, og jeg ønsker at det skal være tilgjengelig overalt. Musikk har en helende effekt, og tankekjøret forsvinner. I dag fikk jeg muligheten til å prate med en student. Det var godt å kunne gi noe av seg selv. For jeg tror at vi må dele mer med hverandre, og snakke åpent om hva som fungerer. Jeg skal i hvert fall bidra så godt som jeg kan!

Gi av Deg selv dersom det føles riktig for deg. Det er ikke noe for alle ,og det respekterer jeg fullt ut. Nå har jeg kommet meg så langt at jeg våger å dele. Så jeg ser frem til å samarbeide med studenter flere ganger. Vi trenger å utveksle mer erfaring. For det er i hverdagen det skjer. Terapi kommer i mange former og fasonger. Så jeg tror at det kommer til å bli enda viktigere med ulike terapiformer i fremtiden. Hvis jeg kan hjelpe med min historie, så er det bare greit for meg!

Vi blogges!

Følg gjerne:

Facebook: Wenche Larsen Gundersen , WeLG Foredrag

Youtube: Wenche Larsen

Instagram: wenchelarsen.no

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

Siste innlegg