JEG DIGGER DET!

Skjorte fra H&M

God kveld!

Er det flere enn meg som elsker “Forrædrene” på TV2? Herlighet, som jeg koser meg med det programmet. Det var gøy at der kom et nytt program, som er annerledes enn andre tv program de siste årene. Ja, jeg blir fascinert av spillet. Og det er så rart å se hvor paranoide deltagerne blir etter hvert som tiden går. Det må virkelig ha vært krevende å være med på, og aldri kunne stole på noen av de andre deltagerne. Jeg tror nok de fleste ble overrasket over hvor intenst det skulle bli.

Jeg har kost meg skikkelig, og er kjapp med å se de nye episodene hver fredag. Her hjemme har vi TV2 play, så dermed kan vi jo se det tidligere enn på ordinær tv. Å se på denne type programmer gir min hjerne fred fra andre ting, og det er så deilig. Da roer tanke kjøret seg betraktelig, og jeg kan leve meg inn i det som skjer på skjermen. En sånn pause er god å ha, skal jeg si dere. For med alt det som sviver inni topplokket mitt, så er hver pause gull verd.

Jeg ble fascinert fra første stund, og Mats Hansen har virkelig kokt i sammen et godt konsept. Han passer perfekt til den rollen som program leder, og lager mystisk stemning. Det er jo tv, men likevel virker det som at de har klart å putte deltagerne inn i denne “boblen”. Alt utenfor virker så fjernt for de, og det er artig å følge med på. Når de i tillegg har strevd så ettertrykkelig med å avsløre forræderne, så har det de jo blitt ganske så stresset også.

Tenk å hele tiden tenke på hvem man kan stole på. Etter hver samtale så analyserer de hverandre, og forsøker å lese hverandres kroppsspråk. Jeg hadde ikke taklet den settingen, det vet jeg med sikkerhet. Blir spennende å se hvordan de neste episodene blir, og jeg håper virkelig at der kommer flere sesonger av dette på tv fremover. Hva synes du?

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg