Jeg elsker å gå tur i Furulunden!

Som Dere vet så skal jeg holde meg i fysisk aktivitet flere ganger i uken. Da kan det bli ganske kjedelig å gjøre det samme hver gang man skal trene. Men jeg har blitt ganske flink til å gå turer i Furulunden igjen. Det er et veldig vakkert område her i Mandal, og det har veldig mange flotte steder. Stiene tar deg rundt i hele området, og man kan gå tur her i flere timer. Det er veldig deilig å få vind i ansiktet, og kjenne at man er ute i frisk luft. Jeg merker på meg selv at det har en veldig positiv effekt, og jeg føler meg bra etter slike turer. Noen ganger kan jeg gå ganske langt. mens noen dager tar jeg bare en liten runde. Det kommer an på hvordan kroppen kjennes ut akkurat den dagen.

Jeg skal ha moderat trening. Så jeg kan ikke ta altfor høy fart på disse turene. Men jeg kjenner at pulsen øker, og jeg tar noen bakker underveis på turen. Det er viktig for meg å kunne holde meg i grei form. Det er mange ting som krever min energi, og jeg må hente krefter i naturen. Det er en gave å ha et slikt område så nært. Jeg setter skikkelig pris på å kunne gå der flere ganger i uken. Man trenger bare å kle seg etter været, og ha en positiv holdning. Når jeg går tur så kan jeg få tenke på de tingene som er viktige for meg. Det er deilig å kunne gå litt alene, og være i en samtale med seg selv. Jeg kjenner at det hjelper meg videre i mine prosesser.

Noen ganger klarer jeg ikke å gå så veldig langt. Da er det helt ok. Jeg skal ikke tvinge meg selv altfor mye. Den feilen har jeg gjort altfor mange ganger. Men jeg har tro på at det noen ganger må svi litt i beina etter en slik tur. Kroppen min trenger bevegelse, og det får den når jeg mosjonerer i Furulunden. Jeg liker å se utover havet, og la bølgene ta med seg mine utfordringer. Der blir sendt ut mange følelser i havet fra meg. Det er noe som jeg alltid har vært fascinert av. Havet kan være stille og nydelig. Men det kan også buldre og slå med høye bølger. Akkurat sånn er jo livene våre også. Jeg vil veldig gjerne videre i livet mitt, og da bruker jeg naturen så godt som jeg kan.

Jeg må være streng med meg selv, og komme meg ut på tur. Det er ikke alltid at det frister like mye. Men det er viktig for meg, og det gjør meg veldig godt. Det er alltid en fin følelse i kroppen min etter en slik tur. Det kan noen ganger være friskt og kaldt. Men da er det jo ekstra deilig med en varm dusj når man kommer hjem igjen! Så kom deg ut på tur!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg