Jeg elsker rolige lørdagskvelder hjemme!

Akkurat nå er jeg hjemme, og koser meg sammen med familien min. Jeg simpelthen elsker rolige lørdagskvelder hjemme sammen med min kjære mann. Det er ikke alltid at ungene er hjemme, men jeg er veldig hjemmekjær. Nå er jeg jo alene som voksen her hjemme hele uken. Så da føles det ekstra godt å få ektemannen min hjem i stuen. Som regel så lager vi oss en god middag, og så slapper vi av med prat, tv og musikk. Vi har våre rutiner, men vi trives veldig godt sammen.

Dette har vært litt av en uke for meg. Men en del action som jeg ikke taklet så veldig bra. Men jeg kom meg helskinnet gjennom alt sammen, og det er jeg glad for. Og med fine ord fra mentoren min i bakhodet mitt, så slapper jeg av med verdens beste samvittighet i kveld. Jeg jobber masse hele tiden, så jeg trenger en rolig kveld med min kjære. Han drar på jobb mandag morgen, så da gjelder det å bruke tiden godt nå. Jeg er så heldig som har en god støttespiller uansett hva som skjer.

Jeg håper at Du også har en fin kveld! Ta godt vare på Deg selv , og senk ned skuldrene. Hverdagen kommer tidsnok, så nyt helgen så godt som Du bare kan. Det skal i hvert fall jeg fokusere på nå. En ny dag venter på oss alle sammen i morgen, og den kan vi forme akkurat slik som vi selv ønsker! Jeg gleder meg til å være her på bloggen i morgen også.

Vi blogges!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram !

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg