Jeg endrer på bloggen min!

God morgen!

Det er kjekt å ha startet med blogg på ny plattform ,og jeg har tatt noen konkrete valg. For det første, så har jeg åpnet opp kommentarfeltet mitt igjen. Så jeg håper at vi kan kommunisere på en ordentlig måte der i tiden som kommer. Minner dere om at direkte stygge kommentarer, ikke vil bli publisert. Konstruktiv kritikk er ok, men jeg orker ikke å ha et kommentarfelt som er negativt og nedlatende. Så la oss fokusere på det positive, og skape en hyggelig atmosfære også der. Det klarer vi! Der kommer også til å komme litt mer variert innhold her på bloggen, og der vil være noen kommersielle innlegg. Jeg er veldig glad i mote og trender, så det vil der komme jevnlige innlegg på fremover. Føler for å ha litt mer hverdag, og ikke bare fokus på det som utfordrer meg i hverdagen. Bloggen vil alltid være et sted hvor hovedfokuset er personlig vekst. Men jeg ønsker å vise et større mangfold av hvem jeg er, og la dere få bli kjent med enda flere sider av meg.

Det er befriende for meg for tiden. For jeg føler at en del sperrer er tatt bort, og jeg våger å vise mer av hele meg. Være akkurat sånn som jeg er, og tenke at det er godt nok. Har kommet over mange stengsler, og tatt nye steg. Herlig å starte sommeren på denne måten, og kunne nyte den hverdagen som jeg har nå. I går kom endelig energien tilbake etter en tøff uke, så jeg er så lettet over å kjenne på det nå. Her på bloggen skal jeg dele mine innerste tanker, men samtidig la dere ta del i den hverdagen som jeg faktisk har her og nå. Jeg håper at dere vil like det innholdet som jeg skaper, og husk at jeg har masse å lære. Det er mye nytt for meg, så jeg får bare hoppe i det med begge beina. Er heldigvis ikke så redd lenger, så det trigger meg på en god måte. Jeg skal kose meg maksimalt med bloggen, og det skal være kjekt for både dere og meg. Følte at det var på tide med en endring, og jeg våger endelig å bevege meg litt ut på den kommersielle biten også. Skal jeg ha dette som jobb, ja så må jeg finne muligheter til å tjene noen kroner her også.

Takk for at du leser bloggen min, og jeg håper at du koser deg! Nå skal jeg ha en fin og rolig lørdag. Viktig for meg å spare på kreftene, da jeg skal ha karaoke show på Tiedemands Cafe her i Mandal kl 20-23 i kveld! Det gleder jeg meg masse til, og stikk gjerne innom dersom du tilfeldigvis er her på ferie! Kos dere, og nyt lørdagen!

 

Klem fra Wenche

0 kommentarer

Siste innlegg