Jeg er avhengig!

God kveld!

Jeg har funnet ut at jeg har et problem. Det er noe som virkelig ikke kan fortsette. For jeg er ønsker å være mer selvstendig, og trygg i meg selv. Jeg elsker min kjære mann, men jeg nok litt for avhengig av han. Med det så mener jeg at min redsel for at noe galt skal skje med ham, må reduseres. For dersom han blir syk, så stresser jeg meg opp med en eneste gang. Det skal så lite til før jeg blir skikkelig redd og engstelig. Han er min bauta. Og jeg støtter ham. Kjærlighet er en sterk drivkraft, og vår kjærlighet reddet både meg og ungene. For han kom inn i livet vårt, og var villig til å ha oss i livet sitt. Det er så godt å kjenne på.

For meg så har det nesten blitt litt for mye nå. Det har nemlig blitt sånn at jeg er livredd for å miste det aller beste jeg har. Mareritt om natten inneholder ofte at noe galt skjer med min kjære mann, og at jeg blir stående igjen alene i verden. Men det er jo bare vonde drømmer, og ikke vår virkelighet. Det er godt å vite at jeg virkelig ønsker å være sammen med han resten av livet. Men jeg kan ikke gå rundt, og kjenne på den slags frykt over tid. Så jeg valgte å prate litt om det, og få litt mer oversikt over egne tanker. Det handler om en redsel for å bli alene. For han er en så stor del av meg. Det er godt og vondt på samme tid.

Vi har snakket om det her hjemme, og vi har det så godt sammen. Men jeg kjenner at dette må jeg jobbe med. For jeg er jo tross alt en sterk kvinne, og kan også stå stødig på egenhånd. Jeg ønsker bare å føle meg litt mer selvstendig, og han heier på meg. Det er godt å kjenne på. For han ønsker at jeg skal lykkes med mine prosjekter, og han er en god samtalepartner. Tenk, så heldig jeg er som har fått en så herlig mann! Jeg jobber hver dag for å styrke meg selv, og bli enda tryggere i meg selv. Da er det så godt å vite at han forstår hvorfor, og lar meg få teste ut nye ting. Jeg kunne ikke hatt en bedre partner!

Å elske noen så sterkt, er både skummelt og godt. For vi er et godt team, og jeg har lett for å støtte meg litt ekstra på han. Men jeg har ambisjoner, og da må jeg kunne stå stødig alene. Så jeg fortsetter å prate om dette, og kommer nok til å forsøke å frigjøre meg litt og litt. Sånn at det blir akkurat passe med egen selvtillit, og trangen til å kjenne å kjærligheten blir bittelitt mindre. For jeg vil ikke gå være så redd.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg