Jeg er en “pingle”!

God morgen!

Ok, da er denne sesongen allerede i gang. Når jeg våkner opp til kuldegrader, og glatte veier, så blir jeg pinglete. Bilen blir stående i garasjen, og jeg våger ikke å kjøre. Sånn har jeg alltid vært, og det er ganske frustrerende for meg. Det er lettere for meg å kjøre på snøføre. Der har jeg faktisk blitt mye bedre, og har lært meg noen triks. Men speilblanke veier er ikke noe for meg. Så da må eldstemann tidligere opp av senga, og ta bussen til skolen. For mamma streiker. Og det er ikke tull. Jeg er livredd når jeg må kjøre om vinteren.

Jeg er ganske så tøff på mange områder. Men dette er en utfordring som jeg har hatt helt siden jeg tok lappen. Glattkjøringsbanen var så skummel, og jeg må si at det skremte meg veldig. Så jeg håper egentlig på skikkelig snøføre denne vinteren. Men ekspertene sier visstnok at det ikke er sånn det skal bli. Heldigvis så kan jeg planlegge, og jeg handle i nærbutikken dersom det kniper. Så vi kommer oss alltid gjennom det. I helgene kjører min kjære mann nesten alltid. Så da slipper jeg å være engstelig. Klarer dere å kjøre på glatt føre? Eller blir du også nervøs?

Nå kommer vinteren, og jeg må lete etter de positive tingene som finnes i denne årstiden. Fyr i peisen er et pluss. Rolige kvelder inne med teppe og strikketøy. Snø som blir liggende, er vakkert og lyst. Julen kommer snart, og julemusikk kan spilles. Ja, der finnes gode ting med vinteren også. Men det er uten tvil den vanskeligste årstiden for min del. Så jeg skal fokusere masse på jobben min, og være opptatt av kanalene mine. Da har jeg alltid noe som venter på meg, og som kan holde meg aktiv. Det tror jeg er lurt for oss alle sammen. Fokuser på det positive, og hold dere i aktivitet!

Nå gleder jeg meg til å dra på musikkterapi snart. Det er jo ett av ukens desiderte høydepunkt for min del. Gjør denne dagen så god som mulig, og ta godt vare på deg selv!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg