JEG ER I GANG!

God kveld!

Jeg har som dere vet en del utfordringer med kroppen min. Det gjør at jeg må holde meg i fysisk aktivitet, og gi kroppen min den bevegelsen som trengs i hverdagen. Nå har jeg kommet meg gjennom første uken på vanlig trening etter ett år med rehabiliteringsopplegg. Og det har allerede vært både oppturer og nedturer. Man vil jo så inderlig gjerne klare så mye, men så er kroppen ikke særlig begeistret likevel. Og da kommer straffen i etterkant.

Mitt forsøk på å delta på gruppetrening, endte ikke særlig bra. Det ble kramper i begge lårene etter kun 25 minutter  på trening. Og jeg måtte slukøret forlate timen. Jeg skal være ærlig med dere, og si at der og da var jeg skikkelig flau og sur. Fortvilet over hvor lite kroppen var villig til å bli med på, og litt frustrert over meg selv og mine ambisjoner. Men jeg kom meg opp på tredemøllen, og fikk gått ut litt av krampene og frustrasjonen.

Det ble ett par døgn med svært stive lår, og jeg kunne nesten ikke gå dagen etterpå. Heldigvis fikk jeg kommet i gang med vanlig trening i apparatsalen, og har gjennomført treningsplanen min etter det. Jeg har ikke mistet motet, og forsøker å følge ukeplanen min. Litt mosjon hver dag er det aller beste. Så jeg tar også noen gåturer dersom jeg ikke orker treningsstudioet. Min reise er ganske så humpete i perioder, og noen ganger blir jeg skikkelig oppgitt. Da må jeg huske at litt er bedre enn ingenting!

Nå kommer vinteren for fullt mot oss, og jeg må bare gjøre alt jeg kan for å holde denne kroppen i aktivitet. Kulde er jo absolutt det verste for min helse, så jeg forsøker å gjøre det som jeg vet fungerer best. Masse bevegelse, ull innerst mot kroppen og masse hvile må til. Da skal nok dette gå fint.

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg