Jeg er ikke et A4 menneske!

Jeg føler meg mange ganger annerledes. Det trenger ikke å være negativt. Men jeg kan merke at jeg tenker på en annen måte enn mange andre. Det gjør ikke at jeg er noe bedre enn andre. Men det er riktig for meg. For jeg er ikke et såkalt A4 menneske. Egentlig liker jeg ikke så godt den beskrivelsen. For vi er alle sammen unike, og lever hvert våre liv på vår måte. Men samfunnet har på mange måter laget en slags mal på hva som er A4. Jeg passer ikke inn i det. Det erkjenner jeg enkelt og greit. De siste årene har jeg tatt mange valg. Og det viktigste var at jeg og familien min skulle få lov å være oss selv. Det skulle ikke være en tvang på å være annerledes enn det som var meningen.

Jeg nekter å leve med en maske. Derfor har jeg valgt åpenhet. Det betyr at jeg deler ganske mye, men slettes ikke alt. For jeg har laget mine egne grenser, og de er jeg strenge på  å holde. Nå er livet i ferd med å bli bedre, og det har vært en hard jobb så langt. Jeg mener likevel at det har vært verd det. For jeg er endelig meg selv på godt og vondt. Det handler om at jeg ikke lenger trenger å skjule meg, Dermed trenger jeg litt plass, og jeg har valgt å bruke den. Det medfører en del dritt. Men aller mest så føler jeg meg endelig fri. Det er noe som jeg har lenget etter veldig lenge. Nå kan jeg legge opp livet mer etter det som jeg føler er ok.

Her i huset er kommunikasjon veldig viktig. For vi har et stort behov for trygge rammer og forutsigbarhet. Det gjelder både store og små. Vi snakker om det som er lett, og det som er vanskelig. Det er viktig for meg at familien min har det bra, og at vi er sammen. Når vi kommer til ulike vei valg, så inkluderer vi hverandre så godt som mulig. Men det er vi voksne som bestemmer. Synlighet medfører ulike utfordringer. Da må jeg vite at familien min støtter meg. Jeg er heldig som har den støtten fra mine nærmeste. Det gjør at jeg kan føle meg fri, og ta min plass. Det føles veldig riktig for meg, og jeg kommer til å være her. Jeg håper at Du også vil være her sammen med meg!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

4 kommentarer

Siste innlegg