JEG ER IKKE FOR GAMMEL!

God kveld!

Dere som har fulgt meg gjennom mange år, vet at livet mitt virkelig har snudd fra vondt til godt. Og den personlige utviklingen som jeg kjenner på, er skikkelig sterk og stor. Alt er ikke perfekt i mitt liv, det er helt naturlig. Men jeg kjenner på en så stor takknemlighet, og en så uendelig stor glede over den hverdagen som jeg har i dag. Det har ikke kommet av seg selv, og der har vært mange tunge stunder underveis. Men jeg har valgt å kjempe. Uansett hva som har slått meg ned, så har jeg reist meg igjen. Og det tar jeg med meg som en verdifull erfaring.

Jeg aner ikke hva som venter på meg i fremtiden. Men jeg vet at jeg skal gripe du mulighetene som livet gir meg. Det skal være mer naturlig for meg å si ja til utfordrende oppgaver, enn å si nei takk. Og jeg håper at dere kan bli inspirert av min reise, som jeg har valgt å dele veldig åpent om. Det kommer jeg til å fortsette med, og vil ta min plass på internett. For meg så er det naturlig å dele om livets oppturer og nedturer. Selvsagt velger jeg å holde de innerste tingene helt privat. Men åpenhet er ikke farlig. Det er faktisk veldig frigjørende, og det hjelper meg til å stå stødig i meg selv. Jeg vet hvem jeg er, og hva jeg står for.

I forrige uke fylte jeg 46 år. Et tall som er ganske merkelig å tenke på. For på en måte så føler jeg at alderen jo er riktig, med tanke på at  ungene vokser til og mye har skjedd. Men samtidig så føler jeg meg ikke gammel. Og absolutt ikke utdatert! Nei, jeg føler meg faktisk friere enn noen gang. Og så mye tryggere på meg selv, og på min vei videre. Livserfaring er noe som er verdifullt, og som kan være en god bagasje å ha med seg. Selv om den er smertefull å tenke tilbake på. Å endelig frigjøre seg selv, er helt vidunderlig å kjenne på. Jeg bestemmer over min fremtid, og herlighet som jeg gleder meg!

Slipp deg selv fri! Det vil gjøre deg godt!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg