Jeg er klar for jentekveld!

Nå er jeg så klar for å ha en skikkelig jentekveld her hjemme hos meg! Det er noe som jeg liker veldig godt. Det er kjekt å være vertinne for de herlige venninnene mine. Vi blir ikke så veldig mange i kveld for det passet ikke for alle. Men det er veldig kjekt at vi fikk samlet en liten gjeng. Når jeg er alene hjemme, så passer det jo ekstra godt å ha besøk. Det skal bli gøy å ha jentesnakk en hel lørdagskveld! Det er lenge siden sist. Jeg har laget i stand god mat, og vi skal kose oss skikkelig. Dette har jeg virkelig sett frem til.

Jeg er heldig som har så gode venninner! Det betyr veldig masse for meg, og det gjør meg så glad. Jeg klarer å være meg selv, og vi kan prate om alt mulig. Det er veldig befriende med litt jenteprat en gang i blant. Det tror jeg nesten alle damer liker. Jeg går ikke i noen forening, så det skjer jo ikke så veldig ofte at jeg har besøk. Denne dagen har jeg virkelig bare kost meg, og forberedt kvelden etter beste evne. Jeg liker å invitere hjem til meg. For jeg har en ro her hjemme som jeg virkelig elsker. Jeg vil jo veldig gjerne kunne nyte besøket. Og det klarer jeg fint her i hjemmet vårt.

Nå skal jeg logge meg av sosiale medier, og fokusere på gjengen som er samlet her. Men disse flotte jentene støtter meg i min drøm om en ny karriere. Det setter jeg stor pris på. De pusher meg fremover, og holder meg igjen dersom jeg blir for ivrig. Venner som virkelig kan snakke på godt og vondt. De er jeg glad i. Og jeg har jo flere venninner enn de som er her i dag. Jeg er så heldig som har en flott gjeng med venninner! Kos Deg videre i kveld, så snakkes vi igjen her på bloggen i morgen tidlig!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

Siste innlegg