Jeg er klar!

God morgen!

Jeg har jobbet godt med meg selv etter gårsdagens følelser, og er klar for en ny og spennende dag. Det skal bli kjekt å komme seg ut på spillejobb om noen timer, og jeg skal øve litt nå i formiddag. Sånn er det for meg. Når visse følelser blir trigget, så klarer jeg ikke å fungere sånn som jeg burde. Da må jeg tillate meg selv til å bruke god tid, og bare bli omringet av kjærlighet fra mine nærmeste.

Tusen millioner takk til alle dere som sendte meg fine meldinger. Jeg har lest alle sammen, og forsøkt å svare så godt som jeg kan. Det varmer hjertet mitt at dere valgte å skrive noen trøstende ord til meg på fredagskvelden. Godt å vite at det ikke bare er jeg som synes at den kommentaren var unødvendig. Det er ikke ofte jeg velger å vise frustrasjonen min så åpent på sosiale medier, men jeg har fått nok av sånne type ord.

Nå er fullt fokus på spillejobb, og jeg gleder meg veldig til å spille for folk på Tiedemands Cafe! Jeg håper at mange stikker innom, og at de kommer til å kose seg med god mat og underholdning. Ønsker dere alle sammen en fin lørdag, og ta godt vare på hverandre!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg