Jeg er stolt av meg selv !

Nå er det veldig mange ting som virkelig har løsnet for meg. Det skjer fordi jeg har jobbet veldig hardt både med personlige ting, og med min jobb som Influencer. Og det gjør meg stolt! Mange ganger har jeg tenkt at livet aldri kommer til å bli helt bra. Men det har endret seg, og jeg er blitt en optimist på egne vegne. Det har jo ikke akkurat vært særlig enkelt å komme seg opp fra gjørma etter min livskrise. Men jeg er her, og viser Dere at det faktisk er mulig å komme sterkere tilbake.

Dere som har fulgt meg en stund, har vært med på store deler av min prosess. Men jeg vet også at der har kommet en del nye følgere. De har ikke sett meg når det stod på som aller verst. Men jeg skal nå fokusere på det som skjer her og nå. Og fremtiden ser jo spennende og lys ut! Det er nesten for godt til å være sant. Men jeg skal jobbe hardt i tiden som kommer. For jeg vil se om min mentor faktisk har rett, og om jeg lykkes så godt som hun sier. Det virker nemlig ganske surrealistisk for meg.

Jeg tar en dag om gangen, og fokuserer på å gjøre jobben min så godt som jeg kan. Det vet jeg er mer en nok. Men stadig vekk så strekker jeg meg enda lenger, og lærer enda mer. Det er utrolig kjekt å lære seg ting på den tekniske siden. For der er jo ikke jeg den smarteste. Men nå spør jeg om hjelp, og lærer meg det selv steg for steg. Og da blir jeg så barnslig glad når jeg endelig fikser ting selv! Sånn er jeg skrudd sammen, og jeg koser meg for tiden!

Da vil jeg bare ønske Deg en fin søndagskveld! Nyt de gode stundene sammen med de som Du er glad i! Og tusen takk for at Du følger meg her på bloggen!

Vi blogges!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram !

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg