JEG FANT KONSERT KJOLEN MIN!

God kveld!

Nå er jeg så lettet og glad! For jeg har endelig funnet den kjolen som jeg skal på på konserten min. Det er noe som jeg har tenkt masse på, og ventet på å få den godfølelsen som kommer når du finner den rette kjolen. Jeg hadde bestilt hjem to kjoler fra H&M. En som er kort, og en som er lang. Begge to satt så fint på kroppen min, og jeg elsker de begge to. Men da jeg fikk på meg den korte, så bare kjente jeg at alt stemte inni meg. Jeg gleder meg sånn til å ha den på meg, og jeg følte meg så fin i den.

Dere får ikke se den enda. Jeg vil nemlig ikke vise den frem før på konserten. Men nå er jeg i full planlegging når det kommer til hvilke sko jeg skal bruke, og hvordan sminke og hår skal være stylet. Jeg vurderer nå om jeg skal ha litt mer røff stil på skoene, eller om det blir pensko. Der er jeg ikke enig med meg selv enda. Og så må jeg få tak i en god strømpebukse, som ikke er for liten i størrelsen. Det er alltid en utfordring for meg.

Dette er så kjekt å planlegge! Jeg blir skikkelig gira, og gleder meg som et lite barn. Den andre kjole skal jeg nok få bruk for nærmere sommeren, og da blir det sikkert noen opptredener og konserter. Og jeg har en aldeles nydelig sommerkjole i tillegg, som definitivt skal brukes på scenen ved en anledning, Ja, jeg er altfor glad i kjoler. Det er en svakhet som har kommet med årene, og jeg elsker å ha skapet mitt fullt av slike skatter.

Heldigvis har jeg ikke så dyr smak, så det går innafor budsjettet mitt. Men noen få ganger smeller jeg til med litt ekstra. Nå skal jeg bare kose meg i tiden som kommer, og forberede kroppen min så godt som jeg bare kan. Det er deilig å vite at jeg kommer til å føle meg så fin når jeg går på scenen! Det er viktig.

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg