Jeg forstår hvorfor Anne Brith gir seg som blogger!

For få dager siden ble det kjent at Anne Brith legger ned bloggen sin på grunn av netthets og trusler mot sine barn. Det gjør meg trist. Jeg har ikke alltid vært enig i alt som hun valgte å gjøre på sin blogg. Men jeg respekterer henne som menneske, og jeg synes det er helt grusomt at fremmede mennesker velger å true andre. Man trenger ikke være en trofast følger for å skjønne at Anne Brith har stått i hardt vær gjennom mange år. Når man opplever så mange angrep fra nett troll om igjen og om igjen, så er det klart at det blir vanskelig.

Vi unner ikke andre å lykkes. Det er noe som jeg har merket for veldig lenge siden. For man skal ikke stikke hodet sitt frem. Man skal heller ikke jobbe åpent mot å nå et materialistisk mål. For man snakker ikke høyt om hvor mye man vil tjene, eller hva man vil unne seg. Da får man trøbbel med nett trollene med en gang. Jeg er nok blant dem som ikke hadde våget å skrive så åpent og markant som Anne Brith valgte å gjøre. Men jeg mener at vi skal ha plass til alle, og vi skal oppføre oss fint mot hverandre. Det er direkte lavmål når nett troll angriper barna til en blogger!

Jeg har mine regler her på bloggen, og jeg skjermer ungene mine. Men jeg vet at det er mange syn på den saken. Jeg tenker at det er riktig for oss, og jeg ønsker ikke å havne i samme situasjon som Anne Brith. Jeg må si at mammahjertet mitt verket da jeg hørte om det som hadde skjedd nå. For det skal ikke være sånn. Det er et viktig signal som sendes ut når en så markant blogger velger å legge ned. For det er helt feil at man skal trues til stillhet. Men jeg skjønner henne godt, og det hadde vært sånn her også.

Jeg håper at Anne Brith får det roligere sammen med ungene sine, og at livet blir bedre for dem! Det fortjener de like mye som oss andre. Å være mamma er en viktig rolle, og jeg tenker at det er mye viktigere enn å ha en stor blogg. Det er greit å være en liten blogger iblant. For det er ikke enkelt for dem som har stått i det vonde i lang tid.

 

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg