JEG GÅR MIN EGEN VEI!

God kveld!

Det har vært skikkelig godt å komme tilbake til vanlig rutine. Jeg koser meg hjemme, og jobber bra med mine prosjekter. Nå starter jo en svært hektisk periode for meg, så det er godt å ha en god struktur på dagene mine. I neste uke kommer jeg i full gang med musikken min igjen, og sluttspurten på plateprosjektet. Jeg gleder meg veldig til å endelig bli ferdig, men det krever en del av meg enda. Network marketing businessen min vokser jevnt og trutt, så det føles godt. Fint å ha god kontroll på hva jeg ønsker å bruke tiden min på, og fordeler energien på det som gir meg glede.

Jeg er opptatt av at alle sammen må finne sin måte å leve livet sitt på. Ingen andre kan bestemme hva du skal gjøre, eller hvilke valg du skal ta. Selvsagt kan man kommunisere med sine nærmeste, og ta imot råd fra mennesker som man stoler på. Men til syvende og sist, så er det opp til deg å velge. Noen ganger må man bryte litt med det som er “normalt”. Det har jeg kjent på mange ganger, da jeg ikke helt føler at jeg passer inn i et vanlig A4 liv. Ja, jeg liker orden og struktur. Men jeg liker å kunne velge utenom boksen noen ganger. Våge å tenke annerledes på ting, og faktisk satse på seg selv.

Nå har jeg brukt noen år på å komme meg dit. Det har vært perioder hvor jeg bare har kjent på angst og usikkerhet. Men jeg vet nå at det ikke skal styre min hverdag i fremtiden. For jeg har jobbet meg sterk, og vet hvor jeg vil. Det er en stor seier for meg, uansett hvordan dette ender. Noen ganger må man bare ha tillit til at valget er riktig, og at det er riktig tidspunkt å satse på. Jeg aner ikke hvordan musikken min blir mottatt, og det er selvsagt ganske skummelt. Men jeg vet at det er på tide å slippe låtene mine ut til dere. Innerst inni meg selv, så har jeg funnet roen på det nå.

Vi vet ikke hva som skjer i fremtiden for noen av oss. Men vi må våge å leve her og nå. Livet er så altfor kort, så her må det leves her og nå. Jeg har ikke tenkt å utsette ting lenger. Det er viktig for meg å kunne hoppe ut i det, og forsøke å lande på begge beina. Dette blir jammen meg en spennende prosess!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg