Jeg går virkelig all in!

Jeg har merket en endring ved meg selv den siste tiden. Det er nok noen brikker som endelig har kommet på riktig plass i livet mitt. For jeg er ikke usikker lenger. Nå er jeg så bestemt på hva jeg vil , og jeg gir meg ikke uansett hva som skjer. Det handler om at jeg endelig føler meg sterk nok i meg selv. Jeg er sjefen i eget liv. Og jeg har funnet ut hva jeg egentlig drømmer om. Det var kanskje på tide, men bedre sent enn aldri tenker nå jeg. Faktisk så er det utrolig befriende for meg.

Livet er så spennende for tiden, og jeg kan nesten ikke vente med å se hva som skjer. Det føles veldig godt, og jeg merker at det betyr masse for meg. Når jeg kan få lov til å være meg selv uten filter, så trives jeg jo aller best. Sånn er jeg skrudd sammen. Hjertet mitt banker hardt når jeg tenker på fremtiden. For jeg tror faktisk at den endelig er lys. Det kommer til å være krevende perioder, og jeg må alltid være forberedt på å jobbe hardt og målrettet. Jeg husker alltid på målsettingen min, og jeg gjør alt jeg kan for å komme dit.

Det gjelder å skynde seg langsomt, og gjøre en grundig jobb underveis på denne reisen. Jeg er ikke så redd for å si hva jeg vil, eller hva jeg drømmer om. Dersom noen føler at det blir for voldsomt, så er det likevel sånn jeg er. Så lenge jeg oppfører meg fint underveis, så tror jeg dette kommer til å gå veldig fint for seg. Når man får offentlighetens lys på seg, så er det jo godt å vite at man har vært ærlig fra starten av! Nok en arbeidsuke er unnagjort, og jeg er godt fornøyd. Fine tilbakemeldinger får jeg stadig vekk, og det gjør meg virkelig stolt og takknemlig.

Ha en fin lørdag alle sammen, og fyll den med mange gode øyeblikk! Vær god mot Deg selv, og spre litt kjærlighet til de som Du er glad i!

Vi blogges!

Følg meg gjerne:

https://www.facebook.com/wenche.larsenpuntervold?ref=bookmarks

https://www.youtube.com/channel/UCTFQRrhrjA5aE4o-4TWR99A?view_as=subscriber

https://www.instagram.com/wenchelarsen.no/

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg