Jeg gav alt!

Det gikk så bra!

God kveld!

Da er lørdagskvelden er, og vi er slitne mennesker i hvert vårt sofahjørne- Ikke så rart, med tanke på alt som har skjedd til nå denne helgen. Jeg må bare si, at gårsdagens karaoke opptreden gikk så fint! Herlighet, så god stemning. Deilige mennesker som klappet, sang med og overøste meg med så fine ord. Det var en skikkelig treningsøkt for hele kroppen min. Jeg startet opp rett før kl 20, og sang til kl 23! Tror jeg hadde maks 15 minutter pause. Det gikk i ett, og kroppen var proppfull av adrenalin. Litt flaut å se på video, for jeg er ganske hyper. Men jeg gjennomførte i god stil, og det gikk så fint. Faktisk noe av det kjekkeste jeg har gjort på veldig lang tid.

Jeg gleder meg allerede til neste mulighet, og det skal skje mer av dette i tiden som kommer! Det var en variert kveld, men alt fra Elvis til Celine Dion. Og jeg fremførte også Hello av Adele, for aller første gang offentlig! Det var jo litt skummelt, men jeg gav alt jeg hadde. Da jeg skulle legge meg i går kveld, så verket magemusklene mine noe helt sykt. Aldri kjent på en sånn lemsterhet i mageregionen. Våknet opp litt hes og sliten i stemmen, og med en mørbanket kropp.

Baksiden av medaljen slo til i full blomst. Men det var jeg forberedt på, så jeg takler det fint. Fikk ikke sovet lenge, da vi har hatt dugnad her i dag. Jeg laget god grillmat, og vi er godt i gang i kjelleren. Kom faktisk i mål med dagens plan, og er strålende fornøyde med det. Godt når man har fine folk som hjelper til.

I kveld skal jeg bare kose meg masse med Basse, og ta livet fullstendig med ro. Der er ikke så mye energi igjen akkurat nå, og det er helt greit. Håper at dere får en fin lørdagskveld, og en god start på pinsehelgen! Vi snakkes igjen om noen timer!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

0 kommentarer

Siste innlegg