Jeg gidder ikke å bry meg lenger!

Jeg har blitt hardere i hodet den siste tiden. For jeg gidder rett og slett ikke å forholde meg til negativitet, og jeg bryr meg ikke lenger. De som ikke liker meg, får bare holde på med sitt. Det er mye bedre for meg å legge fokuset på alt det som er kjekt. For man velger faktisk dette helt selv. Dersom du blir trist av negative kommentarer, så velg å ikke lese dem. Det fungerer veldig bra for min del i dette sirkuset av en bloggverden.

Nå er jeg ikke så stresset lenger. I hvert fall ikke når det kommer til netthets. Og jeg tror at det er en viktig nøkkel for å kunne lykkes som influencer. Man må rett og slett gi blaffen i det som er negativt. Konstruktiv kritikk derimot, er noe som man kan lære masse av. For jeg er på ingen måte en perfekt influencer. Men jeg gjør så godt som jeg bare kan, og får tilbakemeldinger på at dere liker det.

Jeg har fått dritt mot meg i alle år. Og det gjør meg ganske herdet når det kommer til hets. Men jeg merker jo at det berører meg iblant. Så derfor flyttet jeg hele fokuset over på å skape et positivt innhold på mine kanaler, og kommunisere med følgerene mine. Det er jo så kjekt for meg å bli bedre kjent med dere også. Jeg synes at det er deilig å kunne ta slike avgjørelser, og bare gi blaffen i det som skrives om meg.

Husk at man alltid har et valg. Det handler om å være bevisst på hva man fyller hverdagen sin med. For meg så er det veldig viktig å skjerme meg fra alt som bryter meg ned. Det føles godt, og jeg vet at nå er det helt riktig for meg. Man kan ikke regne med å bli likt av alle. Så hvorfor skal man bruke opp energien på feil folk?

Vi blogges!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg