Jeg gjør så mye rart!

Når man skal jobbe med sosiale kanaler, så må man by på seg selv hele tiden. Det betyr at man må filme seg selv, og man må ta masse bilder. Det ser ganske så rart ut når jeg er rundt i hagen min , og vimser med selfiestangen min for å ta bilder til bloggen og Instagram. Jeg må bare erkjenne at det er en smule flaut når folk kikker på meg fra gangstien nedenfor huset. Der står liksom jeg midt i hagen , og smiler som bare det til denne selfiestangen. Jeg tar nemlig en god del bilder i hagen når det er ok vær. Man tar mange bilder, og så løper man inn for å skifte antrekk og begynner på nytt igjen.

Hvis noen hadde fortalt meg for tre år siden at jeg skulle ha denne jobben, så ville jeg ikke trodd på det. For det virket veldig usannsynlig for meg. Med nesten ikke noe selvtillit, så visste jeg ikke hvordan min vei skulle bli. Nå har jeg jammen meg kommet langt. Det gjør meg veldig stolt, og jeg merker at det er viktig for meg å kunne lykkes med mine kanaler. Det er ikke alltid så enkelt for andre å forstå meg. Men jeg er skrudd sammen slik at dette faktisk fungerer fint for meg. Min hverdag er blitt helt annerledes, og jeg holder meg i aktivitet. Jeg må være kreativ hver eneste dag, og produsere innhold til kanalene mine.

Aktivitet holder meg friskere! Det er faktisk helt avgjørende for meg. Jeg kjenner at det er noe som skjer med meg når jeg jobber. Da er jeg i mye bedre humør, og jeg koser meg. Noen dager er selvfølgelig hardere enn andre. Men jeg kommer meg videre i livet, og det går stadig bedre med meg. Jeg liker godt å få litt oppmerksomhet slik at jeg kan få ut mitt budskap til Dere! Et aktivt hode er bedre enn et deprimert hode! Jeg skal gjøre mitt aller beste i tiden som kommer!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg