JEG GLDER MEG SÅNN!

God kveld!

Dagene flyr, og nå er det ikke så mange dager igjen til helg. Det gleder jeg meg ekstra til denne uken, og jeg skal virkelig kose meg i helgen. Da skal nemlig jeg ha med meg min bestevenninne på hotell, som var en bursdagsgave til henne fra meg i fjor. Men pandemien gjorde at vi ikke enda har fått gjennomført denne jenteturen. Nå skal vi derimot kose oss på hotell i Kristiansand fra fredag til søndag. Bare nyte å ha helt fri, og kose oss med god mat og litt shopping.

Det er lenge siden sist jeg var på en jentetur. Det er noe eget med slike helger, og jeg vet at vi kommer til å kose oss i hverandres selskap. Ekstra koselig er det at vi skal bo på samme hotell som min eldste sønn jobber, så det er jo litt stas for meg. Vi gleder oss til å nyte deilig frokost, og bare ta oss god tid til akkurat det vi ønsker å gjøre der og da. Kristiansand er en koselig by, så vi fant ut at det var greit å ikke reise så langt hjemmefra.

Hver uke så reiser jo min mann på jobb, og jeg har ansvaret hjemme. Det er noe som fungerer bra, men jeg kjenner at det skal bli deilig å slippe ansvar for noen dager. Bare senke skuldrene, og være sosial. Være kun Wenche, og ikke verken mamma eller kjæreste. De pausene kan komme godt med noen ganger, og en liten timeout vil gjøre godt for kropp og sinn. Min kjære mann har jo full kontroll hjemme, så det er ikke noe problem for meg å slappe av.

Så nå skal jeg snart starte på å pakke kofferten min. Ikke så mye jeg egentlig trenger, men bare det blir alltid nok når det er jeg som skal på tur. Herlighet, som jeg unner oss to denne helgen her. Nå skal vi passe på hverandre, og bare ha skikkelig venninne tid sammen. Jeg gleder meg sånn!

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg