Jeg gleder meg til å gå tur!

I dag skal jeg gå tur i Furulunden. Det er like fint hver eneste gang. For det hjelper å komme seg i fysisk aktivitet. Når jeg kommer i gang, så går jeg gjerne 5 km. Og da føler jeg at det virkelig gjør godt i kropp og sjel. Frisk luft er godt for min helse, og jeg må prøve å bli flinkere til å gå ut. Noen ganger så kan jeg bli ganske oppgitt over meg selv. For selv om jeg vet at tur er bra, så blir det stadig utsatt. Men jeg forsøker å få en tur torsdag formiddag.

Det skal bli deilig å være ute en god stund. Jeg trenger å puste inn litt sjøluft, og vandre i naturen. I dag gjelder det bare å kle seg godt, og være positivt innstilt. Fysisk aktivitet er jo et av de beste verktøyene som jeg skal bruke i hverdagen min. Men jeg er altfor sløv for tiden. Jeg vet ærlig talt ikke hvordan jeg skal klare å motivere meg nå. Men jeg kan ikke gi opp! Det handler om å komme godt i gang, og legge merke til hva det gjør med kropp og sjel.

Jeg har kommet meg gjennom uken, og  vi nærmer oss snart helg. Så jeg har en ganske god følelse i kroppen . Det er viktig for meg å mestre hverdagen så godt som overhodet mulig. Noen små grep må fortsatt gjøres. Men jeg er på riktig vei. Det kommer til å gå bra med meg denne gangen også. Men jeg er mentalt sliten, og trenger ny energi. Det håper jeg å finne i Furulunden i dag!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg