Jeg gleder meg til å synge!

Da er det endelig tirsdag, og jeg gleder meg sånn til å synge sammen med gjengen på Musikkterapi! Det er uten tvil ukens høydepunkt for meg. Jeg koser meg sånn når jeg får holde på med musikk i flere timer. Tiden flyr alltid av sted, og jeg blir så full av energi. Dette er nok den terapien som jeg får mest utbytte av. For det handler om å oppleve glede og mestring! Jeg merker at det bygger meg opp, og at jeg blir mer optimistisk når jeg har vært der. Vi er en herlig gjeng, og jeg er så stolt av alle sammen. Vi byr på oss selv, og kaster oss utenfor komfortsonen mange ganger. Det har vi godt av, og det skjer i trygge omgivelser.

Musikken er så viktig for meg! Jeg er helt avhengig av musikk for tiden. Det er noe som jeg virkelig liker, og som hjelper meg gjennom hverdagen. Jeg lytter masse til musikk mens jeg jobber hjemme på kontoret mitt. Da kommer jeg inn i en tilstand som er rolig og konstruktiv. Min musikk smak har også forandret seg en hel del. Det er fordi jeg kommer innom så mange sjangre på musikkterapien. For vi har ulike ting som vi liker å spille, og alle får velge seg sanger. Det har gjort meg til en bedre sanger. Jeg lærer så masse nytt, og det gir meg mestringsfølelse. Det er noe av det beste som kan oppleve i min hverdag.

Å lytte til musikk roer meg ned. Dersom jeg har vært urolig inni meg, så hjelper det som regel alltid med musikk. Jeg håper at Du også finner glede i musikk! Det er ikke alle som vil utøve musikk, og det respekterer jeg. Men jeg tror at de aller fleste vil kunne ha nytte av å lytte til musikk. Det har en positiv effekt på de aller fleste. Finn den musikken som Du liker, og gi Deg selv litt tid til å nyte musikken!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

Siste innlegg