Jeg gleder meg til å ta nye steg!

Det er veldig spennende å jobbe med noe som er sitt eget. Jeg har ikke en sjef som jeg må svare til. For det er kun jeg som jobber i firmaet, og jeg styrer dagene helt selv. Man kan finne plusser og minuser med det. Men jeg vet  at det er det som vil fungere best for meg i årene som kommer. Jeg gleder meg til å ta nye steg,  og jeg kjenner at motivasjonen er stor for øyeblikket. Det er kjekt å kunne skape noe som virkelig kan ta meg videre i livet. Nye muligheter vil komme etter hvert som jeg jobber meg videre. Det er noe som jeg har erfart så mange ganger. Man vet ikke hva som venter bak neste sving. Men det er veldig viktig å ta en del av de utfordringene som kommer. Jeg koser meg med jobben min, og det føles helt riktig.

Jeg vil gjerne nå ut til mange mennesker via mine kanaler. Det er spennende å se at man faktisk kan lage noe helt selv. Jeg har gjort noen tabber underveis. ,men det er jo det man lærer av. Når jeg tenker på hva som har skjedd tidligere, så føler jeg at ,mye har gått bra. Jeg tar tingene som det kommer, og forsøker å være kreativ underveis i prosessene. Det er viktig å lære seg mer tekniske ting. Så jeg kommer nok til å fokusere på å lære meg redigering av videoer. Det er noe som jeg virkelig har behov for å lære. Nå gjør jeg det som jeg klarer, men jeg vil gjerne lage bedre videoer i tiden som kommer. Jeg føler meg veldig heldig som har muligheten til dette. Jeg trodde lenge at jeg ikke kunne jobbe mer i det hele tatt. Men nå har jeg mine egne kanaler som jobb.

Nå skal jeg fokusere på å skape godt innhold til mine kanaler. Det er mange ideer som svirrer i liften for øyeblikket. Men jeg må lande ned på akkurat hva som skal gjøres her og nå. Jeg vet at bloggen min faktisk betyr en del for andre mennesker, og det gjør meg veldig glad. Men der ligger også et stort ansvar. Jeg må stå inne for alt som skrives her, og det tar jeg på alvor. Man må noen ganger veie sine ord, og ikke fortelle alt selv om egentlig vil dele. Det handler om grenser som ble satt helt i starten, og som jeg føler har vært riktige for min kanal. Jeg håper at Dere vil merke at jeg stadig lærer meg mer og mer. For jeg vil veldig gjerne at mine lesere skal være fornøyde!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg