JEG GRUER MEG!

God kveld!

Da var fredagskvelden kommet, og helgen kan starte. Jeg håper at din uke har vært fin, og at du nå kan senke ned skuldrene litt. De siste dagene så har tankene mine kvernet en del. Om en liten uke begynner jeg nemlig på et kurs, som heter tilbake til nåtiden. Det er i regi av kommunens psykiske helse her i Lindesnes, og jeg er en av  kun 10 deltagere. Vi skal da lære oss teknikker for å takle triggere i hverdagen, og kunne fokusere på å være i nåtiden.

Jeg trenger kurset, og er takknemlig for å få plassen. Men samtidig så gruer jeg med ganske mye også. Man skal møte andre mennesker, og bli vant med å omgås hver torsdag i ti uker. Og man må også komme i kontakt med egne følelser og tanker. Akkurat det er jeg litt spent på hvordan jeg takler, og er engstelig for at det blir masse tumulter inni hodet mitt. Nå er det heldigvis ikke sånn at vi skal ta frem igjen gamle traumer, og snakke oss gjennom dem. Det er jeg ferdig med, og skal kun lære meg hvordan hverdagen kan bli enda bedre.

Nå er jeg så klar for å ha en mer stabil hverdag, og faktisk nyte alt det fine som skjer i livet mitt. Det har blitt brukt nok tid på gammel dritt, og jeg håper at kurset vil gi meg verdifulle strategier som kan fungere i min situasjon. Vi skal gjennom en del kunnskap som jeg allerede har lært flere ganger før, så det kan jo bli litt triggende. Etter mange år med terapi, så har man jo kommet seg gjennom en del lærdom også. Takk og pris for at hjelpen finnes, og at man kan komme seg videre.

Det blir uten tvil en ganske så hektisk høst for min del. Jeg skal holde meg i fysisk aktivitet, og det tror jeg er ekstra viktig underveis i dette kurset her. Plateinnspillingen går sin gang, og jeg har en del bandøvinger i tiden som kommer. Håper derfor at jeg kan lande en del ting sånn privat de kommende dagene. Gleder meg til masse spennende som skjer, og satser på at jeg blir en sterkere utgave av meg selv etterpå!

Ha en fin fredagskveld!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg