JEG HADDE GLEMT DET!

God kveld!

Herlighet, så uvant det var å sminke seg igjen! Jeg har faktisk gått hele sommeren uten å sminke meg. I dag hadde jeg lyst til å sminke meg igjen, og det var så rart å sitte ved sminkebordet igjen. Det ble en del kløning, kan du trygt si. Følte liksom at jeg ikke fikk det til, og at det var vanskeligere enn jeg kunne huske. Man blir faktisk litt rusten, etter en sommer med kun brunfarge og litt ekstra glød i kinnene. Jeg koste meg likevel med et nytt palett fra Makeup Mekka, som jeg kjøpte for noen uker siden. Det var skikkelig fine farger, og jeg klemte likeså godt til med grønne nyanser på øyelokkene.

Ja, det føltes litt rart å se seg selv i speilet etterpå. Men så ble jeg mer og mer fornøyd etter hvert som dagen gikk. Så kjekt å kunne kose seg med litt ekstra egenpleie i hverdagen, og føle seg fin. En helt vanlig mandag her hos meg, men hvorfor ikke sminke seg litt likevel. Nå håper jeg at det blir mange fine høstdager, hvor jeg kan pynte meg litt ekstra. Har jo allerede hentet frem høstgarderoben, så jeg er skikkelig klar. Blir digg med lune plagg, og lag på lag. Er skikkelig glad i høsten, det må jeg bare erkjenne. Håper vi er flere som kan kose oss med den nå. Sommeren har absolutt vært fin, men jeg ønsker meg ny sesong nå.

Det blir nok ikke til at jeg sminker meg hver eneste dag. Det har ikke huden min godt av. Men jeg tror nok at det blir en del testing av produkter fremover. Håper at jeg da kan skape noen fine resultater, og kose meg med det. Jeg er så klar for å ta godt vare på meg selv fremover. Det har nemlig gitt meg en mye bedre hverdag. Å sminke seg er en bitteliten del av det. Men noe som jeg koser meg med, og som jeg ønsker å bli bedre på. Håper du blir med meg gjennom høsten, og at du også tar deg tid til litt velvære!

Ha en superfin kveld, så snakkes vi i morgen!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg