Jeg har et viktig ansvar!

Den siste tiden har jeg kjent på mange følelser. For jeg merker at der skjer endringer, og at flere finner meg på internett. Det er veldig gøy, men jeg merker mer og mer at jeg har fått et stort ansvar. For det er rørende for meg å få videoer tilsendt fra unge kvinner som ser på videoene mine, og som sier at de lærer masse av meg. Da kjenner jeg det rører seg i hjerte og sjel. For jeg har en unik mulighet til å spre glede og positivitet til alle som ser eller leser.

Jeg kjenner at dette berører meg. Og jeg er ikke vant til å ha egne fans/følgere. Men jeg setter veldig stor pris på det. Det er bare så uvirkelig på et vis. Jeg blir så full av positiv energi når jeg mottar slike meldinger og videoer. Men så er det dette ansvaret da. Som en voksen influencer, så tar jeg det på alvor. For jeg vet selv hvordan jeg kan bli påvirket av andre rundt meg. Og jeg vil veldig gjerne være et godt forbilde for mine følgere.

For meg så er det viktig å kunne være meg selv. Det gjelder både i min hverdag, og i min jobb som influencer. Det er jo veldig kjekt å se at dere liker meg, og at dere selv sier at dere lærer noe av meg. For en fin tilbakemelding det er! Nå er det viktig for meg å fylle alle kanalene mine med et innhold som jeg kan stå inne for uansett. Det er noe som jeg alltid har vært streng på, og det fortsetter jeg med. Tenk så heldig jeg er som virkelig får oppleve denne reisen.

Så håper jeg at du har en fin opplevelse når du besøker mine kanaler! Jeg blir også veldig glad for å få tilbakemeldinger direkte fra dere. Alle meldinger blir lest og besvart så fort som mulig. Dette kommer til å bli så kjekt fremover, og jeg håper inderlig at du ønsker å være med på reisen!

Vi blogges!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg