Jeg har gått på en smell…

Noen ganger så må jeg ta grep, og skjerpe meg skikkelig. For jeg har så mange verktøy som hjelper meg, men som jeg bare slutter å bruke. Og da får jeg jo trøbbel med min egen mentale helse. Så jeg har de siste ukene tenkt gjennom hvordan jeg kan føle meg enda sterke, og våge mer. Hva er det jeg trenger for å kunne mestre hverdagen min så godt som mulig. Det verste er jo at jeg vet svaret veldig godt selv fra før. Jeg snakker om den fysiske treningen som jeg så sårt trenger. Og ja, dette har skjedd mange ganger før. Og det er derfor jeg blir ganske så oppgitt over meg selv.

Men det er aldri for sent å bli bedre. Jeg gir ikke opp, men bretter heller opp ermene atter en gang. Så i morgen starter jeg atter en gang opp med trening her hjemme. Det kommer til å bli hardt, og jeg skal ikke trene mer en 2-3 ganger i uken. For jeg begynner alltid for hardt, og så faller jeg av. Noen ganger er det litt skremmende å se hvordan jeg mister taket på treningen. Så nå skal jeg lytte godt på de rådene som jeg får, og så skal denne kroppen nok en gang dras i gang. Jeg er ikke interessert i å slite med angsten så ofte som jeg gjør nå. Da vet jeg at trening er det som fungerer best.

Jeg er ikke den eneste som går på slike smeller i hverdagen. Faktisk så er det veldig mange som gjør akkurat sånn som meg. Men jeg velger nå å ta ansvar for min egen helse, og må komme inn i en fin rytme. Når det er glatt, så går jeg ikke mye tur. Så treningen får foregå innendørs i eget hus, og jeg klarer det fint dersom jeg er fokusert nok. At det skal gå an å slite sånn med en ting som man vet hjelper! I kveld skal jeg legge frem treningsmattene igjen, og finne frem treningstøyet. Dagen skal starte med trening. Det er lurest for meg.

Kanskje vi kan heie litt på hverandre? Gi hverandre litt ekstra støtte? Det hadde vært kjekt dersom flere kastet seg på treningen. Jeg skal gi denne kroppen det den skriker etter. Og hodet mitt skal få fylles opp av positive tanker. En dag om gangen. Så kan jeg bli i bedre form, både mentalt og fysisk! Blir du med?

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg