Jeg har hatt en fin helg!

Jeg har hatt en veldig fin helg alene her i Mandal. Det var ganske rart å sende gjengen av sted på fredag. Jeg slet veldig på formiddagen. Men når de hadde kommet seg av sted. så klarte jeg å roe meg ned. Det ble veldig stille i huset etterpå, og det var en utfordring for meg. Men jeg satte på litt musikk, og fikk jobbet litt på ettermiddagen. Så dro jeg på besøk til en god venninne på kvelden, og det var så koselig. Jeg er veldig glad for at jeg hadde planer på kveldene. For det tror jeg hjalp meg ganske mye.

Nå er jeg faktisk stolt over meg selv. For jeg har holdt meg til planen min, og jeg har klart å ha det kjekt uten resten av gjengen hjemme. Jeg tror vi har funnet en løsning som fungerer når det kommer til Egersund besøk. Jeg kommer selvsagt til å besøke familien min iblant. Men det er ikke så ofte det kommer til å skje. Jeg er nødt til å fokusere på de tingene som gjør meg godt, og som holder meg i god form. Nå ønsker jeg å ha fokuset på mine oppgaver her hjemme, og bruke tiden fornuftig. Jeg er så glad for at livet bedrer seg.

Jeg er heldig som får nye sjanser! Og jeg skal ta godt vare på de mulighetene som kommer min vei. Endelig har jeg en god følelse i kroppen , og jeg føler meg svært heldig. Det kommer garantert utfordringer i tiden som kommer. Men det skal jeg takle. For nå har jeg satt meg nye mål, og jeg ser at det kan være muligheter for meg der ute! Nå venter jeg på guttene mine, og jeg gleder meg til å få dem hjem igjen. Ha en fin søndagskveld! Jeg gleder meg til en ny uke med Dere!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

Siste innlegg