JEG HAR SENKET TEMPOET!

God kveld!

Det har er deilig å skrive når man føler for det. Ikke være kontrollert av andre, og bare være sin egen herre i alt man gjør. Jeg er glad i hverdagen min, og forsøker å ha en fin struktur på dagene mine. Å skrive på bloggen, må også plasseres inn i min rutine igjen, etter en lengre pause. For jeg kan jo fint holde bloggen min i live, selv om den ikke lenger er hovedfokuset mitt lenger. Når man har sosiale medier som en hobby, så er det begrenset med tid og energi. Jeg forsøker derfor å finne den riktige balansen.

Jeg liker synligheten, og jeg liker friheten i det jeg gjør. Samtidig så ønsker jeg å bruke plattformene mine til noe bra. Den tiden som kommer nå mens jeg venter på at platen min skal bli ferdig, skal brukes godt. Da gjelder det å være synlig i sosiale medier, for å kunne nå ut til et publikum. Alle starter jo et sted, og jeg må gjøre det jeg kan. Nå har jeg det godt i livet mitt, og er ikke overarbeidet eller stresset. Før kunne jeg virkelig kjenne på et indre stress og press. Men jeg har senket kravene mine, og valgt en roligere vei videre. Det føles godt.

Min hverdag er til tider ganske så utfordrende. Heldigvis har jeg lært meg mange triks de siste årene, og vet hva som må til for å skape endringer. Det er jo kun jeg som bestemmer veien videre, så da må jeg tenke meg nøye om. Nå kan jeg si at det er bedre kontroll på eget energinivå og innsats. Jeg har knekket noen koder for min egen del, og det gjør at jeg trives så mye bedre i hverdagen min nå. Vi må alle sammen finne vår egen vei, og vårt eget tempo. Jeg skynder meg sakte.

For meg så føles det fint å være synlig. Så lenge jeg kan gjøre det på min egen måte. Og jeg er en helt vanlig dame, som bare er glad i å dele masse fra hverdagen. Noen vil mene at det er tullete og galt. Men jeg vet hva som fungerer for meg og mine nærmeste. La oss derfor være rause mot hverandre, og heie på de som gjør sitt eget!

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg