JEG KASTER MEG UT I DET!

God kveld!

Da nærmer deg seg en slutt på denne helgen også, og ny uke venter i morgen. Det er noe som jeg jo gleder meg til, og som jeg skal fylle med masse kjekke aktiviteter. Nå har jeg jo kastet meg ut i denne bloggverdenen igjen, og trives med det. I tillegg har jeg vært mye mer aktiv på Instagram den siste tiden. Jeg har blant annet begynt å lage reels, noe som er litt utenfor komfortsonen min. Men jammen meg skaper det engasjement, og nye følgere har kommet til profilen min. Det har vært kjekt å lære seg hvordan man lager reels, og jeg kommer til å slippe kreativiteten løs i tiden fremover.

Nå er jeg kun meg selv på godt og vondt. På sosiale medier deler man jo få glimt av hverdagen, og jeg ønsker å gi dere et ekte bilde av min hverdag. Det er jo ikke sånn at hver dag alltid er en fest. Men jeg har bestemt meg for å se det positive i livet, og våge mer. Ikke sette så mange begrensninger på meg selv, bare fordi andre vil det. Å dele livet på sosiale medier, skaper noen reaksjoner blant folk. Og jeg kommer ikke til å kunne blidgjøre alle der ute. Føler meg heldigvis trygg på meg selv, og på mine valg. Det er godt å kjenne på stabilitet, og en indre ro. Jeg visste hva som kunne skje når jeg bestemte meg for å starte opp igjen.

Der vil komme masse innhold på min Instagram fremover, så veldig kjekt dersom du har lyst til å følge meg der også! Så herlig å fokusere på kreative sider i meg selv, og bare slippe meg mer løs. Vi er omringet av så mye alvorlige ting hele tiden. Da er det godt å kunne le litt også, eller bare slappe helt av med det vi liker. Du er uansett velkommen inn i min lille verden, og jeg håper at du vil trives. La oss alle sammen heie på hverandre, og gi hverandre oppmuntringer.

Ha en fin søndagskveld, så snakkes vi igjen i morgen kveld!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg