JEG KLARTE DET!

God kveld!

Da var det endelig litt tid for meg til å skrive litt her på bloggen min igjen. Det har vært en skikkelig travel periode, så jeg klarer ikke å prioritere bloggen så veldig høyt akkurat nå. Men jeg skal stikke innom her jevnt og trutt, så får vi bare se hva energien holder til. Jeg forsøker å finne en rytme som kroppen min tåler, og som gjør at jeg får gjennomført det som er høyest prioritert her hjemme. Denne helgen har vært innholdsrik, så jeg kjenner at kroppen min er litt sliten.

Men jeg fikk gjennomført foredraget mitt på søndag, og det ble en veldig fin opplevelse. Jeg fikk en veldig god respons hos publikum, og de var engasjerte underveis. Fikk også noen spørsmål underveis, som jeg følte det gikk fint å svare på. Er litt stolt over å ha holdt et foredrag på 45 minutter uten å ha et eneste notat foran meg. Jeg fortalte min historie, og min vei ut av den store krisen. Det var godt å kunne være helt rolig mens jeg holdt foredraget, og det gav meg en stor mestringsfølelse.

Nå håper jeg at det kan bli flere anledninger til å gjøre dette, og jeg merket at dette var noe som virkelig gav mersmak. Kjekt å kunne se at man har flere bein å stå på, og at kroppen min tåler en slik belastning. Så nå gir jeg meg selv et klapp på skulderen, og er fornøyd over egen innsats den siste tiden. Jeg klarer så mye mer enn jeg ante var mulig. Det gjør så godt!

Klem fra Wenche

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg