Jeg klarte ikke vente lenger!

God kveld!

Ok, jeg klarte ikke å vente lenger. Mine høstklær har allerede kommet inn i skapet igjen. Jeg er en så skikkelig frysepinn, så jeg orket ikke å la det gå lenger tid. Jeg må vite at gensere og jakker henger tilgjengelig for meg i garderoben. Sånn at jeg bare kan få det på meg når jeg blir kald. Været svinger veldig i august, så jeg har fortsatt fremme en del sommerklær. Tror nok at det kommer til å bli noen varme dager også. Likevel var ikke mannen særlig overrasket, da jeg ba ham om å bære inn igjen mine to kasser med høstklær fra boden. Han kjenner meg godt, og har sett at jeg allerede har tatt i bruk pleddet om kveldene.

Jeg merket meg også at der ikke var så mye klær denne sesongen. Nettopp fordi jeg måtte rydde ut de altfor store klærne mine etter sesong slutt i vår. Livsstilsendringen gjør det jo litt utfordrende med tanke på ulike størrelser, så jeg må nok på litt shopping denne høsten også. Godt at jeg kan bruke litt av det som jeg hadde i fjor, og så får jeg kun kjøpe inn det jeg trenger i basisfargene for høsten. Regner jo med at det blir enda mindre kropp på meg neste høst igjen, så da vil jeg ikke bruke for mye penger denne sesongen heller. Kommer garantert til å bli fristet mange ganger, da høstmoten alltid har vært min favoritt sesong.

Vi nærmer oss skolestart, og midten av august er rett rundt hjørnet. Denne måneden pleier alltid å gå veldig fort unna. Så da er høsten også på vei, og det er en årstid som jeg elsker. Har du funnet frem dine høstklær, eller er jeg helt alene om å fryse allerede nå?

Klem fra Wenche

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg