Jeg lader opp til morgendagen!

I kveld skal jeg bare slappe av sammen med familien min. Jeg skal samle masse krefter til en veldig hektisk lørdag. Da vet jeg av erfaring at hvile må til i forkant. Så jeg har passet på meg selv de siste dagene, og vært snill mot meg selv. Da skal jeg klare en veldig hektisk dag ganske godt. Jeg skal av sted tidlig i morgen, og det er spennende. Vi skal avholde ekstraordinære årsmøter i Mental Helse Vest Agder og Aust Agder før lunsj. Og så er det etter all sannsynlighet fusjoneringsmøte etter lunsj. Det kommer til å bli veldig spennende, og vi gleder oss veldig!

Nå skal jeg tilbringe kvelden sammen med min kjære mann og ungene. Og jeg har faktisk bestemt meg for å ikke overnatte på hotellet i morgen. Jeg drar heller hjem til familien min, og sover i egen seng. Det tror jeg er det lureste for meg. Man lærer seg ulike ting etter hvert, så jeg velger å sove hjemme. Men før jeg drar hjem så skal jeg ha minikonsert og en god middag sammen med flotte mennesker fra hele Agder!

 

 

Det er godt å kjenne på roen her hjemme i kveld. Når vi er sammen ,så føles det veldig godt og trygt. Jeg blir alltid avslappet når jeg får min kjære mann hjem på fredagen. Da er familien komplett, og jeg kan fokusere på familien. Det skal bli så godt å slippe en del ansvar etter morgendagen. Jeg kjenner at det er nødvendig for meg å ta slike hensyn til meg selv. Men i kveld skal jeg bare kose meg.

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg