Jeg + lange negler= KLØNA!!!

Nå har jeg tatt av. For nå sitter jeg her med lange, røde negler. Og jeg er så utrolig klumsete hele tiden! Jeg ler av meg selv ganske ofte. For dette var virkelig noe som jeg ikke fikser helt. Den minste ting blir altså så vanskelig å gjennomføre! Jeg elsker neglene, og er helt fascinert av dem. Men sånn rent praktisk så har jeg nok ikke helt knekt koden. Og da blir det mange rare situasjoner. Jeg tror nok at min redsels for at de skal knekke, gjør meg veldig forsiktig. Så jeg tenker at dette blir jeg vant til etter en stund. Jeg har hatt lyst på lange negler ganske lenge. Endelig våget jeg å gjennomføre det! Så jeg føler skikkelig pen her jeg sitter og forsøker å skrive på pc.

Noen av Dere tenker sikkert at dette ikke er noen stor deal. Men for meg så er det ganske sprøtt. For nå har jeg endret meg veldig det siste året. Og jeg må noen ganger ta ett steg bakover for å se på meg selv. Det er mye som er nytt både på innsiden og på utsiden. Det tar litt tid å absorbere alt sammen. Men jeg koser meg veldig, og har godt humør. Så jeg tar disse utfordringene med et stort smil! Herlighet så fine negler jeg har nå! Og jeg måtte bare ha dem røde. For jeg føler at røde negler og røde lepper viser en sterk kvinne. Så her skal all usikkerhet jages vekk! Jeg føler meg så klar for masse spennende i tiden som kommer!

Det er skikkelig gøy å teste ut nye ting. Så jeg kommer garantert til å fortsette med lange negler. I hvert fall når jeg har knekt en del koder på hvordan alt gjøres. Så jeg skal le godt underveis, og virkelig ta det med et smil! Jeg er glad for at livet virkelig tar meg fremover, og jeg nyter hvert sekund. Noen ganger må man bare gå for det man ønsker seg, og ikke være sjenert. For jeg er jo en vågal kvinne som ikke gir meg så lett! Det er jeg faktisk stolt av! Ha en fin kveld!

Vi blogges!

Følg meg gjerne:

Facebook: Wenche Larsen Gundersen , WeLG Foredrag

Youtube: Wenche Larsen

Instagram: wenchelarsen.no

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

Siste innlegg