JEG MÅ HA DET PÅ PLASS!

God kveld!

Jeg er helt avhengig av å føre lister. Da har jeg en skikkelig oversikt over hva som må gjøres, og jeg stryker ut etter at oppgaven er utørt. Det gir meg en så god følelse, når jeg ser at oppgavene er gjennomført. Jeg bruker lister både privat, og i business. For jeg må vite hva som skal gjøres, og da kommer jeg alltid i gang. Det trigger meg å få unna listen, for å si det sånn. Der er mange som er sånn som meg, og så er der mange som ikke takler lister i det hele tatt. Der er vi jo forskjellige, og det er helt greit.

For meg så handler det om at struktur og planlegging fungerer aller best. Da er jeg effektiv i jobben min, og kan gå løs på mine personlige aktiviteter etterpå med god samvittighet. Jo mer som er planlagt, dess bedre føles det for meg. Når du skal starte din egen network marketing business, så må du jobbe konsekvent over svært lang tid for å oppnå resultater. Da er det ekstra viktig å være klar over hva som må gjøres, og så faktisk gjennomføre det hver eneste dag.

I min kalender bok er der en liste på hver eneste dag. Der har jeg skrevet inn det som kreves i businessen min, og alt skal gjennomføres etter beste evne. Jeg elsker å få ny kalender, og bare gyve løs på et nytt år med nye muligheter. Nå har jeg jo litt erfaring også, så jeg vet hva som trengs for å komme seg videre. Og jeg merker også at mitt nye hjemmekontor fungerer perfekt for meg, og det gjør meg enda mer effektiv til å få unna listen min hver dag.

Noen ganger kan jeg misunne de av dere som bare kan ta det som det kommer. Men sånn er det ikke for meg. Og jeg er helt ærlig om at mine helseutfordringer krever at jeg planlegger livet mitt. Mine mentale utfordringer krever en solid struktur i hverdagen. Heldigvis har jeg funnet min måte å gjøre det på, og det fungerer så bra for meg. La oss finne den måten som passer for hver enkelt, og så gyver vi løs på oppgavene med friskt mot!

Ha en strålende kveld!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg