Jeg må ta MR!

God kveld!

Da var jeg kommet meg hjem, og helgen er rett rundt hjørnet. Min kjære mann er allerede kommet hjem, og det er jo så koselig å se ham her igjen. For min del, så er jeg glad for at han er hjemme. Dagens legetime gikk ikke helt etter min plan, men fastlegen min er virkelig flink til å oppmuntre meg. Det har seg nemlig sånn at jeg har en del smerter i venstre hofte, og jeg håpet at dette skulle være lett å fikse. Men den gang ei. Nå mener fastlegen at det er slitasje, og hun har bestilt MR i Kristiansand. For det er viktig å følge med på utviklingen.

Jeg var redd for at jeg ikke fikk trene, men det må jeg faktisk gjøre. Men jeg må regne med smerter, og har fått smertelindrende tabletter. Så må jeg være flink til å ta disse pillene, og gi meg selv lov til å slippe smertene. Jeg har nemlig en tendens til å klare meg uten smertestillende. Det går ikke nå. Jeg er veldig glad for at treningsturer nå er enda viktigere, og så må jeg være litt forsiktig med styrkeøvelser. Jeg må erkjenne at det var litt tungt å vite at smertene ikke forsvinner. Men jeg skal gjøre mitt beste for at treningen blir riktig gjennomført, og gjøre det beste ut av situasjonen.

Kroniske smerter er jeg vant til. Noen dager er verre enn andre, men det går stort sett bra med meg. Det handler om innstilling, og jeg lar ikke dette stoppe meg! Hver eneste dag må jeg opp, og gjennomføre dagsplanen min. Sånn er det bare, og jeg er fokusert på den oppgaven. Det blir viktig å lytte til det kroppen forteller meg, og jeg er glad for at fastlegen sjekker dette skikkelig. Da vet vi mer om hvordan hverdagen blir, og hva jeg kan klare å gjennomføre. Så jeg er litt sliten, og trenger litt tid. Men jeg er fortsatt optimist, og regner med at dette går bra!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg