Jeg må tenke på det positive!

Jeg må tenke på det som er positivt i livet mitt. Det er kun få dager siden jeg sang mine egne sanger offentlig for aller første gang. Og jeg fikk så enormt god respons! Den gleden skal jeg tenke tilbake på. For jeg må fokusere på det som gjør meg veldig godt. Mestring er jo et veldig viktig verktøy i min daglige terapi. Konserten min gikk så fint, og jeg er stolt. Det skal jeg ikke glemme. Når man sliter i hverdagen, så er gode minner fint å ha. Da kan man bruke litt tid på å reflektere over det jeg har fått til. Jeg er stolt over det som jeg har fått til.

Mestringsfølelse jager vekk dårlig selvtillit. Når jeg får kose meg med det som jeg liker aller mest, så vokser jeg. Da tar jeg nye steg mot en bedre fremtid. Jeg aner ikke hvor langt jeg kan komme med musikken min. Men jeg er helt sikker på at jeg vil finne det ut. I tiden som kommer nå, så skal jeg videreutvikle meg som låtskriver. Det er noe som jeg føler er veldig bra for meg personlig. En dag skal jeg få lage den platen som jeg alltid har drømt om. Det er noe som endelig kan bli realitet dersom planene går i orden.

Det er mye som jeg ønsker å oppleve med musikken min. Jeg er derfor meget fokusert på oppgaven, og gleder meg til å fortsette med eget materiale. Nå er endelig skrivingen sluppet fri, og jeg våger å dele det jeg lager. Jeg kjenner at dette er noe som betyr veldig mye for meg. Det går nesten ikke an å forklare det skikkelig. For jeg brenner for musikk, og vil veldig gjerne nå ut til befolkningen med mine tekster. Publikum gav meg så utrolig mye ros i helgen. Det trengte jeg virkelig. For da vet jeg endelig at musikken min treffer mennesker .

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg