JEG MISTET FOTFESTET!

God kveld!

Da jeg sluttet å blogge en liten stund, så mistet jeg fotfestet mitt. Det var ikke noe som skulle produseres hver dag lenger, og jeg skulle kun fokusere på barn og hjem. Jeg elsker både ungene og hjemmet mitt, men det ble ikke nok for å kunne holde meg aktiv. Jeg trenger den kontinuiteten som bloggen gir meg i hverdagen. Men jeg skal skrive om det som jeg selv har lyst til ,og i det tempoet som passer meg. Ikke for å kun levere noe til dere. Men også for min egen del.

Bloggen er en del av meg, og jeg ante ikke hvor mye jeg trenger den. Man kan nok tenke at dette ikke er sunt, og at jeg burde finne roen i andre ting rundt meg. Men nå er det sånn jeg er skrudd sammen, og da må jeg følge hjertet mitt. Så jeg fortsetter med bloggen min, og da klarer jeg å holde bedre kontroll på min egen hverdag. Mannen min har også snakket med meg om dette, for han merket jo hva som skjedde med meg da jeg tok en pause.

Når jeg skriver til dere, så føler jeg at det blir gjort noe fornuftig. Det er min jobb, selv om jeg ikke tjener mange kronene på den. At jeg har dere som følger meg i livet, hjelper meg til å holde hodet og kroppen min i gang. Nå ser jeg frem til å fylle 2021 med gode innlegg på bloggen min, og dele det jeg ønsker på sosiale medier. Noen ganger kommer jeg nok til å holde meg litt mer privat, mens jeg deler det som føles ok for meg og mine nærmeste.

Takk for at dere følger meg, og at dere ikke gir meg opp! Jeg vet at det kan være litt svingninger på innhold og engasjement fra min side. Men husk at jeg gjør så godt som jeg kan, til tross for mine utfordringer. Dere har hjulpet meg gjennom mange faser, og jeg er takknemlig for all støtte og omsorg som dere gir meg! Ha en fin lørdagskveld, og nyt helgen!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

Siste innlegg