Jeg orker ikke Black Friday!

Sparer vi egentlig penger på Black Friday kjøret denne uken? Eller blir vi på mange måter lurt til å bruke mye mer penger enn vi strengt tatt hadde tenkt? Trenger vi alt det som vi kjøper? Vet du, denne gangen så blir jeg faktisk litt irritert over all den reklamen som florerer overalt. Det har tatt helt av, og kjedene konkurrerer helt vilt for å kapre pengene våre. For å si det sånn. Dersom du ikke er veldig bevisst på kjøpe inn kun det du faktisk trenger, så kan pengene forsvinne fortere enn du aner. Det er selvsagt fint å kunne kjøpe julegave til rabattert pris. Men det er overalt, og vi lokkes i fella altfor mange ganger.

Jeg merker det selv. Fikk plutselig veldig lyst til å kjøpe meg sko, for det var 30% avslag. Trenger jeg flere sko? Nei, på ingen måte. Men det var liksom ikke så farlig når de var så mye billigere enn vanlig. Vet du, jeg kom nesten helt i mål med kjøpet før jeg våknet. Så jeg klarte å unngå det. Jeg har jo tross alt altfor mange sko allerede. Men fristelsen var stor. Det er ikke godt å styre unna alle tilbudene. Men jeg må faktisk skjerpe meg, og heller bruke alt det fine som jeg allerede har. Kjøpepresset er stort, og denne uken har vært ekstrem på alle måter. Jeg føler med de nisjebutikkene som virkelig ikke kan hive seg med på kjøret.

Da jeg jobbet i butikk, så var Black Friday ikke kommet til Norge. Men de siste årene har det virkelig tatt helt av. Nå er det fullt kjør hele uken, og vi bruker mer penger enn aldri før. For meg så har det vært en viktig uke å styre unna butikkene på. Og jeg har da altså nesten klart å unngå kjøp. For vi trenger ikke mer. Vi har det vi trenger. Så jeg vil heller oppfordre oss alle sammen til å bruke det vi allerede har! Tenk gjenbruk!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg