JEG ORKER IKKE MER!

God kveld!

Da er jeg nok en gang kommet i den situasjonen at kommentarfeltet måtte stenges ned. Det er noe som jeg ikke liker, da jeg ønsker å kunne kommunisere med dere her inne på bloggen min. Men den siste tiden så har jeg fått ganske mange stygge kommentarer, og det har jeg ikke klart å takle på en god måte mentalt. Dere har rett og slett klart å såre meg, og det har vært vonde dager for meg. Jeg pakker det ikke inn, men sier det akkurat sånn som det er.

Uansett hvordan jeg velger å ordlegge meg, så vil dette snus og vendes på. For jeg vet at dette er noe som kommer til oss som er bloggere, men jeg synes det er urettferdig at folk synker ned på et usaklig nivå. Jeg har ikke behov for å bli likt av alle der ute. Dere trenger heller ikke å like sangstemmen min. For musikk er individuelt, og jeg liker heller ikke alle sangstemmer der ute. Men jeg sender ikke vedkommende skikkelig stygge kommentarer for det om. Nei, jeg velger heller å ikke lytte på deres musikk.

Jeg hadde gledet meg veldig til å annonsere min musikalske julekalender, og er glad for alle de fine kommentarene som kom. Men så kom disse stygge uttalelsene. Og de klarte jeg ikke å riste av meg. De gikk rett inn, og satte i gang mange negative tanker. Selvfølelsen min fikk trøbbel, og jeg har jobbet knallhardt med meg selv denne helgen her. For jeg skulle opptre begge kveldene, og måtte ha selvtilliten på plass. Jeg tror ikke at dere som skriver dritt, egentlig vet hva dere gjør mot mennesker.

Ja, jeg er ganske provosert. Og jeg orker ikke å snakke rundt grøten hele tiden. For jeg er så frustrert over hvordan mennesker velger å oppføre seg. Jeg aner ikke om dere er ungdom eller voksne. Ikke vet jeg om dere kjenner meg privat heller. Men dere velger å svartmale min stemme, og min musikalitet. Det gjør skikkelig vondt, og det har gjort at tårene svir i usikkerhet og triggere. Kanskje synes dere at jeg tåler lite. Helt greit for meg. Men jeg har fått nok for en stund, og har stengt kommentarfeltet.

Det blir musikalsk julekalender. For jeg skal kose meg med det som jeg liker aller best, og som mange herlige folk gleder seg til. Jeg har gledet meg lenge til å synge julen inn, og det skal ingen få lov til å ta fra meg. Husk at dere velger helt selv om dere ønsker å lytte. Jeg tvinger ikke en eneste sjel. Hvis du ikke liker min måte å synge på, ja så lytt på dine favoritter. Da får du også en fin førjulstid. Det er ikke aktuelt for meg å lese negative ting hver dag i førjulstiden. Derfor må jeg ta grep nå, og ta vare på meg selv.

Nå er det kanskje noen som er overrasket over min reaksjon, og at jeg velger å si mine tanker rett ut. Men jeg har rett og slett fått nok dritt for en stund, og har et behov for å si i ifra. Det har også vært viktig for meg å lytte til min mann sine råd. For han ser hva som skjer med meg, og hvor vanskelig jeg har hatt det de siste ukene. Han ba meg om å stenge, og jeg er enig. Så håper jeg at dere som ønsker å kommunisere med meg, kan gjøre det via sosiale kanaler.

Jeg håper at min musikalske julekalender kan gi dere en fin førjulstid. Så følg meg gjerne på Instagram, og få med deg lukene på IGTV. Nå skal jeg bruke litt tid på å komme meg opp igjen, og så skal jeg kose meg med å fremføre julesanger for dere i hele desember. Takk til alle dere som støtter meg, og som heier på meg. Akkurat nå så har jeg en jobb å gjøre med å stabilisere selvfølelsen og selvbildet mitt. Men det skal gå bra. Jeg må bare skjerme meg selv litt akkurat nå.

Klem fra Wenche

0 kommentarer

Siste innlegg