Jeg samler krefter!

Akkurat nå er det viktig for meg å samle krefter. For jeg vet om en del utfordringer som venter på meg. Da forsøker jeg etter beste evne å ta godt vare på meg selv. Det handler om små ting som hjelper meg videre. Jeg må få nok frisk luft, og trenger en del gåturer. Da kobler hjernen ut, og jeg kan fokusere på å bevege kroppen min. Så skal jeg jobbe bra med musikken min, og kanalisere ut følelsene mine gjennom musikken. Det kan være på godt og vondt. Jeg har mistet noen sperrer, og koser meg på slagverk dersom dagen er vanskelig. Herlig å få ut noe gruff dersom det er nødvendig.

Noen ganger vet man bare at tøffe tider venter på en. Det er ikke alltid en like god følelse. Men jeg er godt forberedt, og kommer meg videre gjennom det aller meste. Nå forsøker jeg å fokusere på de positive følelsene som jeg har. Det hjelper på humøret når jeg kan være sammen med gode venner. Vi trenger noen å snakke med iblant. Men jeg liker også å lytte på det andre har på hjertet. Jeg vet at mange mennesker der ute støtter meg, og det hjelper meg også. Det er ikke alt som jeg verken kan eller ønsker å dele her på internett. Men jeg føler meg trygg på at ting skal komme i orden etter en stund.

Jeg koser meg sammen med familien min. Vi hjelper hverandre gjennom gode og vonde dager. Det er en  stor trygghet for meg. Kjærlighet gjør meg sterk, og jeg trenger styrke i tiden som kommer. Nå er jeg fast bestemt på hvilke grep jeg skal ta. Men jeg trenger litt tid for å komme meg i riktig modus. Livet er jammen meg en spennende reise på godt og vondt. Noen ganger tenker jeg at det er bra vi ikke vet alt på forhånd. For da tror jeg ikke at vi hadde klart oss like godt. Tiden fremover er veldig viktig for meg. Så jeg setter stor pris på alle heiarop fra Dere!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg