JEG SKAL IKKE KJØPE DET!

 

God kveld!

Da vi startet på ett nytt år, så hadde jeg bestemt meg for en ting. Det var på tide å spare mer penger. I løpet av 2020, så har jeg kjøpt en del klær og sko. Noe av det trengte jeg selvfølgelig, men jeg har mer enn nok i skuffer og skap. Så da bestemte jeg meg for å kun bruke penger på det som jeg absolutt trenger. Nå trenger jeg kun nye ullsokker, ellers så er det stopp. Jeg gleder meg over å kunne ha mulighet til å sette av penger hver måned. Og det er så viktig å ha en god bufferkonto dersom noe skjærer seg helt.

Så nå bruker jeg litt tid på å få oversikt over hva jeg egentlig har i min garderobe. Der er masse fint, og jeg har mange antrekk som skal brukes fremover. I tillegg kvitter jeg meg med de plaggene som allerede er blitt for store. Jeg jobber med å kunne vise mer av min kroppsfasong, uten å være flau. Det er ganske kjekt å leke med det man allerede har i skapet, og sette sammen nye antrekk. Klær er jo en kjekk ting, og det er viktig å kle seg litt opp i hverdagen.

Nå kikker jeg på nettbutikker for inspirasjon, og har ikke kjøpt hjem noen verdens ting. Det  mangler ikke på fristelser, men jeg holder fast på avgjørelsen om å bruke det jeg allerede har her hjemme. Denne vinteren skal jeg klare å endre kurs, og ta bedre valg for både lommeboken og miljøet. Vi har alle sammen et ansvar for å ta vare på kloden vår, og klesindustrien er ganske så nådeløs. Jeg har ikke tenkt så mye på dette før, men ny kunnskap har fått meg til å tenke.

Har du oversikt over din garderobe? Vet du hva som gjemmer seg innerst i skapet? Har du klær som du ikke har brukt noen gang? Vel, la oss bli med på trenden. Ikke kast klær som fint kan brukes flere ganger. Og ikke kjøp klær på impuls, og uten å egentlig ha bruk for det. Kommer jeg til å kjøpe noe selv etter hvert? Ja, det vil skje. Men i mye mindre grad enn før, og jeg skal aller helst ikke ha noe mer hjem denne sesongen. For jeg har alt jeg trenger allerede. Tar du utfordringen?

Klem fra Wenche

0 kommentarer

Siste innlegg