Jeg skal kose meg!

Jeg har tenkt masse den siste tiden. Det er sånn det blir når man skal ta store beslutninger i livet. Men jeg har likevel tenkt å kose meg i hverdagen! For det er noe som er veldig viktig for meg. Jeg må senke ned skuldrene mine, og være tilstede her og nå. Det trenger ikke være noe spesielt som skjer. Men jeg må tillate meg selv litt frihet og koselige stunder. Kroppen min trenger god pleie, og jeg har nå mulighet til å ta bedre vare på meg selv. Det er noe som jeg virkelig trenger. Jeg har jo hatt en mengde med utfordringer de siste årene.

Nå skal jeg være flinkere til å beskytte meg selv. Det handler om små ting som kan endre min hverdag på en positiv måte. Jeg trenger ikke å overbevise noen om at jeg er god nok. For det vet jeg jo. Men det er ikke alltid jeg klarer å huske på akkurat det. Helsen min er det som kommer aller først nå. Så jeg fortsetter med mine kanaler, men på litt andre premisser. Jeg skal ha blogg og Youtube, men jeg skal være snillere mot kroppen min i tiden som kommer. Det er noe som jeg ikke har prioritert høyt nok.

Det var egentlig en lettelse å få unnagjort uføresøknaden. Nå er det full enighet i alle ledd om at jeg skal være hjemme. Da har jeg mulighet til å ta livet mer med ro. Jeg trenger ikke overbevise andre om at jeg skal være så god. Men heller ta livet mer med små steg, og faktisk ta vare på meg selv underveis. Jeg vil nemlig aller mest være en god mamma og ektefelle. Det skal alltid være min viktigste oppgave. Alt annet skal komme i neste rekke. Det er bare sånn det er. Jeg har ikke så god helse, men jeg kan likevel få til ganske mye.

Jeg er stolt over hva vi har fått til! Nå er vi en fin familie som trives her i Mandal. Da kan jeg med god samvittighet roe meg ned, og la kroppen min få puste skikkelig ut. Det kommer gode dager, og det kommer vanskelige dager. Men jeg er sikker på at det kommer til å ende bra med oss. Hver dag skal vi gjøre det beste for hverandre. De gangene det slår ut feil, så jobber vi oss gjennom det også. Jeg skal i hvert fall forsøke å slappe mer av med god samvittighet!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg